Meer traffic en leads!

De kunst is om vanuit belangrijke platforms zoals Google, Facebook, Linkedin en andere meer traffic te krijgen voor je bedrijfswebsite. De online marketeers bij smart&you verstaan die kunst, we doen (bijna) niks anders. Zo kunnen we bijvoorbeeld een betaalbaar advertentieplan of actiecampagnes heel gericht inzetten voor het genereren van waardevolle leads. Lijkt dat je wat?

FACEBOOK MARKETING
“We willen ook iets met Facebook!’, horen we vaak. En dan blijft het stil… Facebook is een prachtig platform áls je het passend inzet. Snel een pagina maken, af en toe een berichtje plaatsen en hopen op ’n hoop likes gaat niet werken. Je moet mensen verleiden. Acties met win-codes, informatie weggeven, meningen vragen in ruil voor korting en dergelijke? Kijk, nu kom je in de richting. Vraag ons gerust om meer info, we kunnen veel.

MAXIMALE CONVERSIE
De kans is groot dat je meer wilt halen uit je online-activiteiten dan je nu doet. En weet je, zo ingewikkeld is dat niet. We maken een scan van je huidige online actie, analyseren het en geven je praktische tips en tricks die meteen resultaat opleveren. Zo optimaliseer je de conversie en scoor je meer klanten met minder moeite.

GOOGLE ADVERTISING
Google Adwords voor betere vindbaarheid is niet meer weg te denken in 2016. Weet je hoe werkt het en weet je wat het kan opleveren? Veel. Als je het strategisch gebruikt. Kijk, en dan komen wij weer goed van pas. We helpen je graag.

Meer weten? Wij bellen u terug!
 

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • smart&you ondersteund PON migratie nieuwe website voor VW bedrijfswagens

  Project PON automotive migratie nieuwe VW bedrijfswagens website tot een succ...

  Lees meer
 • 2 NIEUWE eenvoudige CMS website templates

  Bekijk de twee nieuwe moderne website CMS template structuren 11 en 12 h...

  Lees meer
Meer nieuws
 • 12 bewezen website structuren

  12 eenvoudige CMS website structuren

  smart&you weet dat websites voldoen moeten aan veel eisen en goed werken op alle aparaten. Bekijk onze 12 teampla...

  Lees meer
 • SMART maatwerk websites

  Perfect mobiel vriendelijk!

  100% responsive: het beste op elk apparaat 100% maatwerk vormgeving conform je wensen en huisstijl Klant-genererend model Geopt...

  Lees meer
 • smart&visie

  Haal meer uit uw communicatie

  Smart&you staat voor een perfecte samenwerking met de klant en zelfstandige  off- en online communicatie pro...

  Lees meer